Beleggingen

Geheel in de lijn van de pro actieve werkwijze en strategie van Stollenberg Groep is zij ook ten aanzien van beleggingen continu op zoek naar hoogwaardig commercieel vastgoed dat de zekerheid biedt van een aantrekkelijk rendement en een solide risicoprofiel. Dit kunnen winkelruimten, kantoren, bedrijfsruimten maar ook woningen zijn. Door de opgebouwde expertise heeft de Stollenberg Groep inmiddels een behoorlijke naam opgebouwd in de branche.
 

Continuïteit en rendement

In haar beleggingsstrategie is continuïteit zeer belangrijk. Prominente locaties met solvabele huurders zijn hierbij steeds het uitgangspunt. De kwaliteit van een belegging hangt niet alleen af van de hoogte van het rendement. Het risico dat wordt genomen met eigen vermogen op lange en korte termijn speelt eveneens een belangrijke rol.

Heeft u een interessant (beleggings-)object welke u ons wilt aanbieden? Klik dan hier.

Veelvuldig komt voor dat er interessante projecten aangeboden worden. In enkele gevallen passend in eigen portefeuille en in sommige gevallen geschikt voor (weder)verkoop. Mocht u op zoek zijn naar objecten vanuit de eerste hand, doet u er goed aan dit bij ons te melden zodat wij u als eerste op de hoogte kunnen stellen.