Beheer

Stollenberg Groep heeft al sinds jaren het beheer van al haar objecten in eigen hand. Hiermee is een grote mate van deskundigheid opgebouwd. Daardoor is Stollenberg Groep ook in staat deze expertise aan te bieden aan derden. Wij ondersteunen u dan ook graag, geheel of gedeeltelijk, met het beheer van uw vastgoed.
 

Deskundig en adequaat

Vakkundig beheer is vaak de basis voor een goed rendement van uw vastgoedportefeuille en neemt u als belegger veel zorg uit handen. Het beheer op zowel commercieel, financieel/administratief als technisch vlak nemen wij graag van u over, waarmee u verzekerd bent van een deskundige en adequate partner. Of u nu één beleggingspand of een hele portefeuille bezit, wij dragen zorg voor een beheer op maat met een juist risicoprofiel. Kortom wij zetten ónze kennis en ervaring in voor úw zaken om voor u het best mogelijke rendement te behalen.

Stollenberg Groep zorgt voor de betalingen van de vaste lasten zoals gas/water/elektra, verzekeringspremies en onderhoudsnota’s. Het behandelen van onderhoudsklachten en de controle op de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden behoort ook tot de dienstverlening. Door middel van duidelijke periodieke rapportages zorgen wij ervoor dat u te allen tijde op de hoogte bent van wat er binnen uw onroerend goed portefeuille speelt en daardoor tijdig beslissingen kunt nemen.

Bij eventueel leegkomende objecten wordt er uiteraard naar gestreefd om leegstand te vermijden, door vroegtijdig en actief nieuwe huurders te zoeken. Een eigen database versnelt dit traject aanzienlijk.