Activiteiten

Stollenberg Groep verricht activiteiten op het gebied van vastgoed, beheer en beleggingen. Stollenberg Groep is zich ervan bewust dat een huurder/gebruiker op zoek is naar evenwicht tussen doelmatigheid van het gebouw en aantrekkelijke huurvoorwaarden. Naast locatie zijn flexibiliteit en kwaliteit van het gebouw, huurprijs en huurperiode belangrijke aspecten voor een huurder. Kenmerkend voor de werkwijze van de Stollenberg Groep is het continu meedenken met klanten en huurders als het gaat om optimaal rendement. Aanpassingen en verbouwingen van objecten om dat doel te bereiken worden met zorg en deskundigheid begeleid en in eigen beheer uitgevoerd.

 

Een heldere visie

Een eigenaar/belegger wil een goed rendement op het geïnvesteerde vermogen. Logisch. Voor de realisatie en het in stand houden van een beleggingsobject is het van belang om met een heldere visie in te spelen op huidige en toekomstige wensen van de gebruikers.

Het op inzichtelijke wijze in kaart brengen van deze belangen levert niet alleen een hoge mate van tevredenheid, maar ook een langdurige relatie met onze huurders op. Desgewenst worden maatwerk aanpassingen gedaan. Omdat dit een langdurige en positieve relatie bewerkstelligt.